30 éves a TandtSport szülinapi akció 

Születésnapi akciónkban kerékpárokat, teniszütőket és ruházatot, sífelszerelést és vízi sporteszközöket kínálunk kedvezményes  árakon.

Válassz minőségi sporteszközeink és kiegészítőink közül a webshopunkban vagy személyesen boltunkban (Bp. 1024  Lövőház utca 16.)!

Az akció részletei  

A kedvezményes árak 2023. szeptember 15-ig vagy a készlet erejéig érvényesek, minden megjelölt termékre.  Az akciós ár a bruttó fogyasztói árból számítandó, más akciókkal, egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

 

Teniszfelszerelések - Vár a pálya!

Az akció keretein belül, most minden  teniszütő és ruházat 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg a headtennis.hu weboldalon vagy a boltunkban (Bp. 1024  Lövőház utca 16.)

A webshopban az akciós árakat minden esetben feltüntettük! Az akciós árak, egyéb akciókkal nem vonhatók össze pl. ingyenes ütőhúrozás.

 

Kerékpár csereakció - Használt bringád nálunk most többet ér, mint gondolnád!

Új kerékpár vagy e-Bike vásárlásakor használt, de működőképes kerékpárodat 20 ezer és 220 ezer Ft közötti összegben számítjuk be, az új kerékpár értékétől függően. Hogy pontosan mennyit ér a régi biciklid, megtudod, ha a kiválasztott új kerékpár csereakciós árát megnézed a webshopban (headbike.hu). Hívd a 06-70 199 6790-e számot, hogy a csökkentett, akciós áron juss a kerékpárhoz! Ezután hozd be üzletünkbe (Bp. 1024  Lövőház utca 16.) a régi, de még használható biciklidet, hogy szervizünk átnézze, még működőképes-e. Ezen az információs számon a szállítási feltételekről, illetve az akció további részleteiről is érdeklődhetsz!

Használt kerékpárod jó helyre kerül! 

A leadott kerékpárodat jótékonysági célra ajánljuk fel rászoruló szervezetek, amelyről a közösségi oldalainkon minden esetben hírt adunk!

 

Vízi sporteszközök - Csobbanj velünk!

Akciós áraink az általunk forgalmazott szörf és SUP deszkákra és ruházatra is érvényesek, ezeket minden esetben jelöljük a termékeknél ski.hu/vizisportok.

 

Sífelszerelések nagy választékban - Készülj a szezonra!

Bár még tombol a nyár, mi már a síszezonra készülünk. Most raktáron lévő sícuccainkra 30% kedvezményt adunk!  A ski.hu weboldalon feltüntetett árak, az akciós árak.

 

Ha kérdésed van akciókkal kapcsolatban, vagy információt szeretnél kapni valamelyik termékről keress minket a +36 70 199 6790 -es számon vagy írj az info@ski.hu, az info@headbike.hu vagy az info@headtennis.hu e-mail címre.

Szűrők
A webshopban nincs ilyen termék